Leer ons team kennen en kom in verbinding

Wij zijn een team dat zich elke dag inzet voor meer verbinding in de samenleving middels leuke projecten!

Karim Amghar

Karim Amghar

Owner

Samen Sterker! Daar sta ik voor. Als onderwijsprofessional probeer ik dagelijks mensen in verbinding te brengen met elkaar om daar vandaan samen te mogen bouwen aan een mooier morgen. In deze snel veranderende samenleving is het wijsheid dat we onze jongeren de juiste tools meegeven om te kunnen omgaan met deze snelle veranderingen, hierbij moet je denken aan kritisch denken en omgaan met moeilijke onderwerpen. Ik zet me dagelijks in voor verbinding in de samenleving om radicalisering & polarisatie te voorkomen. Mijn tip: zie je roots als een kracht en zoek samen naar common ground. In verbinding met het verleden, werken aan het heden voor een beter morgen!

Ridge Wong

Ridge Wong

Adviseur Arbeidsmarkt & Diversiteit

Als Adviseur Arbeidsmarkt en Diversiteit houd ik me bezig met het adviseren van de projectmanager en de accountmanager. Ik mag vanuit mijn rol als afgestudeerd Human Resource Manager meedenken aan de aanpak die we inzetten voor de arbeidsmarkt en onderwijs.

Galik Amghar

Galik Amghar

Owner

Als professional op het gebied van Recruitment help ik studenten en docenten een stevige brug te slaan tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Daarbij leer ik de studenten en docenten vaardigheden om de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen.

Hi jij daar! Wij zijn altijd op zoek naar versterking! Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil jij werken aan een betere en mooiere samenleving? Neem dan contact op! 

Kris Delfos

Kris Delfos

Adviseur Arbeidsmarkt

Als Adviseur Arbeidsmarkt houd ik me bezig met het adviseren van de projectmanager en de accountmanager. Ik mag vanuit mijn rol als arbeidsmarkt expert meedenken aan leuke projecten die uitgevoerd worden door WijWijs. Zelf word ik ook ingezet om trainingen te geven aan docenten en studenten.

Marouane Bouzian

Marouane Bouzian

Administratief Medewerker

Als administratief medewerker zorg ik voor structuur in de (financiële) administratie. Ik ben verantwoordelijk voor het administratieve proces en denk daarbij mee aan het calculeren van onze projecten.

Amal Charif

Amal Charif

Adviseur Werkgelegenheid en Diversiteit

Als Adviseur Werkgelegenheid en Diversiteit houd ik me bezig met het adviseren van de projectmanager en de accountmanager. Ik mag vanuit mijn rol als arbeidsmarkt expert meedenken aan leuke projecten die uitgevoerd worden door WijWijs. Zelf word ik ook ingezet om trainingen te geven aan docenten en studenten.

Hicham el Aarroudi

Hicham el Aarroudi

Stagiair Arbeidsmarkt en Onderwijs

Als Stagiair Arbeidsmarkt en Onderwijs houd ik me bezig met het ondersteunen van de projectmanager en de accountmanager. Ik mag vanuit mijn rol als student meedenken over de aanpak die we inzetten voor het onderwijs.

Poul Trainers (Rachid, Mourad, Nienke, Adil, Sjoukje, Asma, Niek, Mohamed, Simo, Kamal)

Poul Trainers (Rachid, Mourad, Nienke, Adil, Sjoukje, Asma, Niek, Mohamed, Simo, Kamal)

Trainers Poul

WijWijs heeft een poul met zeer inspirerende trainers die wij inzetten bij verschillende projecten door het hele land. Al onze trainers hebben veel ervaring als trainers/coach. #SamenSterker